Mounir El B
Volledig scherm
Mounir El B © rv

Twee Nederlanders opgepakt voor aanslag met vuurwerkbom in Deurne

Antwerpen/DeurneIn Nederland zijn twee verdachten opgepakt voor de granaataanslag van afgelopen vrijdag aan de woning van de familie El B. in  de De Gilmanstraat in Deurne. Het Antwerpse parket laat weten dat het de overlevering vraagt van de twee Nederlanders. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Antwerpenaar Kua (29) ontmoette celebrities op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk gehad!”
  Antwerpen

  Antwerpe­naar Kua (29) ontmoette celebri­ties op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk ge­had!”

  Antwerpenaar Kua Namsaeng (29) nam vorige week als influencer deel aan de modeweek in Parijs. Hij bekeek er modeshows met de collectie van Antwerps ontwerper Walter van Beirendonck en ontmoette er beroemdheden zoals Lisa van Blackpink, dj Martin Garrix, rapper 24kGoldn en de Koreaanse zanger V. “Dankzij een foto op mijn Instagram heb ik 50.000 nieuwe volgers.”
 3. Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergun­nings­be­twis­tin­gen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”

  Natuurpunt trekt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen de bouw van de Maritieme Campus op de voormalige BP-site in Hoboken. De Antwerpse rederij CMB kreeg in mei dit jaar een vergunning voor de bouw van de Maritieme Campus, nadat de stad en de provincie het licht op groen zetten. Natuurpunt laat het er niet bij en blijft verder strijden tegen het project in natuurgebied de Hobokense Polder.