In de nacht van woensdag op donderdag werd in Deurne een granaat in een woning geworpen. DOVO liet ze gecontroleerd tot ontploffing komen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nacht van woensdag op donderdag werd in Deurne een granaat in een woning geworpen. DOVO liet ze gecontroleerd tot ontploffing komen. © Marc De Roeck

Twee granaataanslagen én een met kogels doorzeefde woning op twee dagen: flakkert de Antwerpse drugsoorlog weer op?

De politie had haar handen vol donderdagnacht en vrijdagochtend. Eerst werd de woning van een 74-jarig vrouwtje in Ekeren doorzeefd met zwaar geschut en dan werd een flat in Merksem het doelwit van twee granaten. Een nacht eerder werd er ook al een granaat in een woning geworpen in Deurne. Rommelt het opnieuw in het Antwerpse drugsmilieu?

6 reacties

 • Frank Meynen

  2 jaar geleden
  als ze daar al van wakker moeten liggen !!! ik bedoel de politici hé
 • Jaak Casteleyn

  2 jaar geleden
  Slim wegblijven uit Antwerpen, is daar niets meer wat de moeite loont, de winkelstraten puilen uit van de grote ketens die men buiten de stad ook kan vinden zonder woekerprijzen te betalen voor een parkeerplaats.
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  3 voorvalletjes op 2 dagen en de politie heeft de handen vol?? Met 2500 agenten in de koekestad Toe nou..!!!!
 • ronny cuypers

  2 jaar geleden
  Er flakkert niks op. Dit is simpelweg het resultaat van 30 jaar pamperbeleid. Een nultollerantie door iedereen en voor iedereen, ook door justitie en voor jongeren dus, kan mogelijk nog iets rechtzetten.
 • jozef stevens

  2 jaar geleden
  BDW heeft alles onder controle man man man toch.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.