Dagný Rós Ásmundsdóttir
Volledig scherm
Dagný Rós Ásmundsdóttir © Roots

TV-chef Dagný Rós Ásmundsdóttir opent pop-up restaurant op Antwerpse Zuid

Na haar nieuwste boek ‘Roots’ opent Njam!-kok Dagný Rós Ásmundsdóttir nu ook een gelijknamig pop-up restaurant mét buitenbar op de Leopold De Waelplaats, pal in het bruisende Zuid in Antwerpen. Van 3 tot en met 15 december neemt de Ijslandse gastvrouw samen met haar landgenoot en topchef Gíslí Matt haar gasten mee op een culinaire ontdekkingsreis naar het Noorden.

0 reacties

 1. 32.700 prikjes gezet tijdens paasvakantie: vaccinatiedorp Spoor Oost draait op volle toeren
  Antwerpen

  32.700 prikjes gezet tijdens paasvakan­tie: vaccinatie­dorp Spoor Oost draait op volle toeren

  In het vaccinatiedorp aan Park Spoor Oost in Antwerpen werd de voorbije twee weken duchtig gevaccineerd: er werden maar liefst 32.700 prikjes gezet. Om je een idee te geven: dat zijn meer vaccins dan in februari en maart samen. Deze week wordt het iets rustiger in VacCovid, met 16.625 geplande vaccinaties. “Op de drukste dag vaccineerden we meer dan tien mensen per minuut”, aldus Tom Van de Vreken van ZNA.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”
  triatlon

  Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”

  Na zijn zesde plaats vorige week in de halve Ironman van Texas heeft onze landgenoot Bart Aernouts zijn eerste zege op Amerikaanse bodem te pakken. Na een spannende race kwam de Antwerpenaar zondag in Florida als eerste over de streep na een sterk fiets- en loopnummer. De conditie gaat duidelijk in stijgende lijn bij de vice-wereldkampioen Ironman van 2018 die nog minstens vijf weken in Amerika zal blijven. “Op 23 mei start ik een Tulsa (Oklahoma) met als doel een ticket te pakken voor het wereldkampioenschap in Hawaï”, kondigt een tevreden Aernouts aan.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen