Foto's van de cocaïne die de federale gerechtelijke politie maakte bij de inval in de loods in de Bremerstraat.
Volledig scherm
Foto's van de cocaïne die de federale gerechtelijke politie maakte bij de inval in de loods in de Bremerstraat. © FGP Antwerpen

Tot 8 jaar cel voor invoer 4,2 ton cocaïne in lading inktvis; opdrachtgevers in Nederland vrijgelaten

AntwerpenDertien jonge Nederlanders die vorig jaar betrapt werden bij de uithaling van een recordlading van 4,2 ton cocaïne in een Antwerpse loods, zijn veroordeeld tot  straffen van 6 tot 8 jaar cel. Twaalf van de dertien zitten al meer dan een jaar in voorarrest. De Nederlandse justitie heeft vier vermoedelijke opdrachtgevers  vrijgelaten omdat het onderzoek te lang aansleept. 

 1. Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketballers van de oude garde zijn trots op ons”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketbal­lers van de oude garde zijn trots op ons”

  Ze dachten dat ze nog een laatste interview met ATV moesten afnemen, maar in werkelijkheid werden onze Belgian Lions door een legioen van collega’s, familie en vrienden vanmiddag als helden onthaald in Antwerpen. Olympiërs Rafaël, Thibaut, Thierry en Nick grepen net naast een bronzen medaille na een verlies tegen topteam Servië, al repte niemand daar vandaag een woord over: “Speciaal. Onwezenlijk. En vooral: héél trots.”
 1. Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenharten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenhar­ten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”

  “Ik heb vandaag mijn eerste handtekening gegeven”, glundert Silvio Migliore (25) uit Deurne. De casanova met Servisch-Italiaans bloed schittert vanavond in de nieuwe Play4-serie ‘De Redders’. Als model schuwt hij de camera niet, en misschien herkent u hem nog van het programma Celebs Gaan Daten, waarin hij op stap ging met ex-miss België Justine De Jonckheere (29): “Een vriend pushte me om eraan deel te nemen. Ik heb spijt dat ik mijn ziel verkocht aan reality-tv.”