Topondernemer Luc Bertrand van de holding Ackermans & Van Haaren was één van de geldschieters van Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Topondernemer Luc Bertrand van de holding Ackermans & Van Haaren was één van de geldschieters van Sihame El Kaouakibi. © Photo News

Topondernemers scheuren broek aan Sihame El Kaouakibi: “In totaal 475.000 euro kwijt”

AntwerpenEen vijftiental topondernemers die in 2017 zo’n 475.000 euro investeerden in een tewerkstellingsproject van Sihame El Kaouakibi, is zijn geld kwijt. Dat bleek donderdagmiddag toen de curator van het failliete Point Urbain de  475.000 euro kwam terugeisen van de vennootschap Wannawork van Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Xuan Nguyen.

 1. Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”

  Zondag pakt het stadsbestuur uit met Antwerpen Shift of ‘autoluwe zondag’ maar er is duidelijk nog veel werk aan de verkeersveiligheid. Voor en na de schooluren verandert de binnenstad in een mierennest van fietsers en voetgangers die zich tussen trams, bussen, auto’s en vrachtwagens moeten murwen. Wij vatten post aan enkele van de meest gevaarlijke punten en hoorden de ene frustratie na de andere. “Hier in Antwerpen wordt fietsen gereduceerd tot een noodzakelijk kwaad.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).