Nelleke, haar zoon Tars en professor Laureys in één van de revalidatiekamers van TrainM: "Sinds Tars hier naar de 'fitness' komt, is hij niet meer gehospitaliseerd geweest."
Volledig scherm
PREMIUM
Nelleke, haar zoon Tars en professor Laureys in één van de revalidatiekamers van TrainM: "Sinds Tars hier naar de 'fitness' komt, is hij niet meer gehospitaliseerd geweest." © Klaas De Scheirder

Topneuroloog Steven Laureys vult team van revalidatiecentrum TRAINM aan: “Na 27 hospitalisaties leert Tars hier zelfs weer eten”

AntwerpenHet Antwerpse hoogtechnologisch revalidatiecentrum TRAINM verwelkomt topneuroloog Steven Laureys vijf jaar lang als medisch adviseur bij het team. Samen zullen ze nieuwe wetenschappelijke protocollen opstellen om de levenskwaliteit van niet-responsieve patiënten te verbeteren.  Verkeersslachtoffers Tars Peeters (28) en Jannet Meijer (20) kwamen al een heel eind dankzij hun intensieve revalidatie: “Ons gezin is natuurlijk ontwricht, maar ik krijg zoveel energie van hier te zijn.”

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketballers van de oude garde zijn trots op ons”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketbal­lers van de oude garde zijn trots op ons”

  Ze dachten dat ze nog een laatste interview met ATV moesten afnemen, maar in werkelijkheid werden onze Belgian Lions door een legioen van collega’s, familie en vrienden vanmiddag als helden onthaald in Antwerpen. Olympiërs Rafaël, Thibaut, Thierry en Nick grepen net naast een bronzen medaille na een verlies tegen topteam Servië, al repte niemand daar vandaag een woord over: “Speciaal. Onwezenlijk. En vooral: héél trots.”