De kinderen van lagere school De Dobbelsteen leven zich uit aan de dj-stage.
Volledig scherm
De kinderen van lagere school De Dobbelsteen leven zich uit aan de dj-stage. © Klaas De Scheirder

‘Tomorrowland’ verhuist even naar Linkeroever: lagere school De Dobbelsteen organiseert groot afscheidsfeest voor leerlingen

AntwerpenLachende kinderen, twintig gigantische springkastelen, glampingtenten en zelfs een podium met dj: het contrast met een lang coronaschooljaar kon niet groter zijn, vanmiddag op basisschool De Dobbelsteen op Linkeroever. Vier dagen lang organiseerde de school een klein ‘Tomorrowland’ voor de leerlingen, om de grote vakantie op een unieke manier in te zetten. “Het voorbije schooljaar was ook voor de kinderen moeilijk door corona, maar dit vinden ze gewéldig”, klinkt het bij zorgcoördinator Marianne De Backer.

  1. Dreamteam met Le Mans-winnaar Stéphane Ortelli in 24 Hours of Zolder

    Dreamteam met Le Mans-win­naar Stéphane Ortelli in 24 Hours of Zolder

    Met Marc Goossens, Thierry Boutsen en Pedro Lamy kent de 24 Hours of Zolder al winnaars die dicht bij succes in Le Mans kwamen, maar een winnaar van de wereldberoemde Franse uithoudingsrace kreeg de Limburgse klassieker nog nooit aan de start. Daar komt nu verandering in. De 52-jarige Monegask, Stéphane Ortelli, komt woensdagmiddag in Zolder aan en maakt deel uit van het team met de Belgen Ghislain Cordeel, Laurent Vandervelde, Benjamin Paque en Sven Van Laere, een team met een mix van jonge wolven, ervaren gentleman drivers en een levende legende. De erelijst van de Monegask is indrukwekkend, met naast zijn zeges in Le Mans en Spa, ook een titel in FIA GT met Laurens Vanthoor en WRT.