Antwerps sp.a-schepen Tom Meeuws.
Volledig scherm
Antwerps sp.a-schepen Tom Meeuws. © Photo News

Tom Meeuws (sp.a) wil werklozen omscholen tot bouwvakkers voor Oosterweelwerken

De Antwerpse schepen van Sociale Zaken Tom Meeuws (sp.a) wil werklozen uit Antwerpen beter begeleiden naar werk, zodat ze bijvoorbeeld aan de slag kunnen gaan bij de werken aan de Oosterweelverbinding. “Ik vergeef het mezelf nooit als we er niet alles aan doen om ons eigen werkvolk daar te werk te stellen.”

39 reacties

 • DIRK VANGOSSUM

  2 jaar geleden
  Schaf de overbodige parlementen af, en school de werkloze politici om tot bouwvakkers. WIN-WIN situatie.
 • Kim De Zutter

  2 jaar geleden
  Iedereen die roept dat gemeenschapsdienst op een communistisch idee zou zijn gestoeld dwaalt. Dit is kapitalisme in de puurste vorm. Namelijk hetzelfde werk uitvoeren voor minder geld.
 • Mi Janssens

  2 jaar geleden
  Inderdaad sommige beroepen moet je met hart en ziel doen, ik heb omgeschoolde werklozen tot verpleger zien omgaan met oudere zieken. Het is ongehoord en om bang van te worden. Zij doen het niet graag en de zieken zijn er zeker niet bij gebaat.
 • Geert Heylen

  2 jaar geleden
  En dan 10 jaar later stort héél het bouwwerk in .....populistje van m ‘ n voeten !!!! Diegene die nu geen werk hebben .....willen en zullen nooit werken . Teveel gepamper aan de nieuwkomers en hun wandelende kinderfabrieken !
 • John De roo

  2 jaar geleden
  Wat een wereldvreemde mensen allemaal , bouwvakker zit in het bloed , het is een job apart in weer en wind. Je kan de mensen dat niet zomaar efkens leren... De stiel wel , de omstandigheden niet...
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl