Sanne gaf Tim het ja-woord tijdens het vuurwerk van de Tall Ships Races op zaterdagavond 23 juli 2022.
Volledig scherm
Sanne gaf Tim het ja-woord tijdens het vuurwerk van de Tall Ships Races op zaterdagavond 23 juli 2022. © Tom Hofman

Tim (30) vraagt Sanne (29) ten huwelijk bovenop het Havenhuis tijdens magisch vuurwerk: “Tweede optie was op de boot geweest”

AntwerpenZe had het niet zien aankomen, Sanne Bellemans (29). De West-Vlaamse schone werd op het dak van het Havenhuis ten huwelijk gevraagd door verbindingsofficier Tim Hofman (30). Te midden van het glorieuze vuurwerkfestival gaf het koppel elkaar het ja-woord: “Een huwelijk op een boot? Ik wil vooral dat het sprookjesachtig is.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpartij in Van Stralenstraat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpar­tij in Van Stralen­straat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”

  Vijf vrouwen en zeven mannen zullen vanaf vrijdag 2 december beslissen over het lot van Bryan Reyes del Rosario (29). Hij zou twee jaar geleden, op 6 juli 2020, de 45-jarige Joël Ozuna hebben doodgestoken in café Colony’s in de Van Stralenstraat. Ze zouden daar allemaal hebben afgesproken vanwege de verkiezingen die op dat moment plaatsvonden in de Dominicaanse Republiek, hun land van oorsprong.