De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling.
Volledig scherm
De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling. © rv

Tijdelijke patiëntenstop op afdeling geriatrie ZNA Middelheim door corona-uitbraak

AntwerpenOp de afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim in Antwerpen is een uitbraak van het coronavirus. Het ziekenhuispersoneel bevestigt dat. Nadat een aantal besmette gevallen gedetecteerd waren, heeft men besloten om voorlopig geen nieuwe patiënten meer op te vangen op de afdeling. “De uitbraken hebben vaak niets te maken met het ziekenhuis”, klinkt het.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren