De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling.
Volledig scherm
De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling. © rv

Tijdelijke patiëntenstop op afdeling geriatrie ZNA Middelheim door corona-uitbraak

AntwerpenOp de afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim in Antwerpen is een uitbraak van het coronavirus. Het ziekenhuispersoneel bevestigt dat. Nadat een aantal besmette gevallen gedetecteerd waren, heeft men besloten om voorlopig geen nieuwe patiënten meer op te vangen op de afdeling. “De uitbraken hebben vaak niets te maken met het ziekenhuis”, klinkt het.

 1. Geblesseerde Jeroen Oprins (Lindemans Aalst) blijft niet bij de pakken zitten: job als schilder én transfer naar Antwerpen
  VOLLEYBAL EuroMillions League

  Geblesseer­de Jeroen Oprins (Lindemans Aalst) blijft niet bij de pakken zitten: job als schilder én transfer naar Antwerpen

  Omwille van een scheenbeenvliesontsteking kan Jeroen Oprins met Lindemans Aalst niet aantreden in de Challenge Final 4. De 26-jarige hoofdaanvaller blijft echter niet bij de pakken zitten. Recent ging hij aan de slag als schilder en met het oog op komend seizoen tekende hij een overeenkomst bij de ambitieuze eerstenationaler Antwerpen.
 2. 4 jaar cel met uitstel voor oom die 12-jarige Ilias uit Mortsel ontvoerde: “Benyamine kookte goed, want Ilias vertelde achteraf dat hij ‘s avonds vaak te veel at.”
  PREMIUM
  Mortsel

  4 jaar cel met uitstel voor oom die 12-jarige Ilias uit Mortsel ontvoerde: “Benyamine kookte goed, want Ilias vertelde achteraf dat hij ‘s avonds vaak te veel at.”

  De Antwerpse correctionele rechtbank heeft Benyamine E.M. (26) vanochtend veroordeeld tot 4 jaar gevangenis met uitstel. In september van vorig jaar ontvoerde hij zijn 12-jarige neefje Ilias en nam hij hem mee op een trektocht door de natuur, allemaal zonder zijn ouders daarover in te lichten. “Benyamine heeft meer dan eens gezegd dat Ilias niet met hem mee mocht. Maar de jongen bleef aandringen. Benyamine beschouwt Ilias als zijn klein broer en heeft dan toegegeven.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan