De tijdelijk betoncentrale.
Volledig scherm
De tijdelijk betoncentrale. © Klaas De Scheirder

Tijdelijke betoncentrale voor Oosterweel produceert 1 miljoen ton in 5 jaar: “Zo houden we 30.000 vrachtwagens van de weg”

Op de Antwerpse Linkeroever is de aannemer van de Oosterweelverbinding ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-West bezig met de bouw van een tijdelijke betoncentrale. De centrale gaat midden november in gebruik en zal over een periode van vijf jaar ongeveer één miljoen ton beton produceren voor de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht.

0 reacties

 1. Faculteit voor Godsdienstwetenschappen raakt in tijdnood: “Koortsachtig zoeken naar oplossing voor waardevolle bibliotheek”
  PREMIUM
  Wilrijk

  Faculteit voor Godsdienst­we­ten­schap­pen raakt in tijdnood: “Koortsach­tig zoeken naar oplossing voor waardevol­le biblio­theek”

  De klok tikt voor de Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen (FVG) in Wilrijk. De pluralistische instelling moet tegen eind augustus weg uit het kasteel Ieperman waar ze al 35 jaar zit. Noch het GO!, eigenaar van het kasteel, noch de FVG zélf heeft al een alternatief gevonden. En dat is vooral voor de unieke bibliotheek van 20.000 boeken een groot probleem.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op