Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Jan Aelberts

Tieners gearresteerd na oproep via sociale media om amok te maken

AntwerpenDe politie heeft dinsdag drie jongeren gearresteerd die via sociale media hadden opgeroepen om amok te maken in de Antwerpse binnenstad. De respons op die oproep was eerder beperkt.

 1. JONGE WOLVEN. Lotte (23) wil met ‘re:wear’ de duurzame kledingmarkt heruitvinden: “Eerst Antwerpen veroveren, daarna New York en Milaan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  JONGE WOLVEN. Lotte (23) wil met ‘re:wear’ de duurzame kleding­markt heruitvin­den: “Eerst Antwerpen veroveren, daarna New York en Milaan”

  Ambitieus is een understatement, als je Lotte van der Sluis (23) beschrijft. De Antwerpse sloot zich anderhalf jaar op in haar atelier om hergebruikte jeansbroeken om te toveren in unieke, alledaagse producten. Met haar merk ‘re:wear’ wil ze zo mondjesmaat de duurzame kledingmarkt veroveren: “Soms denk ik bij mezelf: waar ben ik aan begonnen?”
 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.