Het jongerengezelschap Giovani Fratelli van Tutti Fratelli palmt het tweede festivalweekend in.
Volledig scherm
Het jongerengezelschap Giovani Fratelli van Tutti Fratelli palmt het tweede festivalweekend in. © Tutti Fratelli

Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

ANTWERPENDe tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”

  1. Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoordelijke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenverstand kom je al ver”
    voetbal challenger pro league

    Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoor­de­lij­ke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenver­stand kom je al ver”

    Snel schakelen zoals dat heet. Daags na de bekendmaking van het vertrek van teammanager Roel Rymen, verzekerde Lierse zich met Koen Schockaert al van zijn opvolger als sportief verantwoordelijke. De 44-jarige Dendermondenaar wordt op Het Lisp lid van een nieuw sportief comité dat samen de sportieve lijnen van de club zal uitzetten.