De politie kwam de praktijken van Sammy L. vorig jaar op het spoor. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De politie kwam de praktijken van Sammy L. vorig jaar op het spoor. (illustratiebeeld) © Photo News

Tien jaar cel voor Izegemse loverboy die tienermeisjes bloedneuzen sloeg en in prostitutie dwong: “Mijn ex’en mogen dus zomaar vanalles verklaren?”

Izegem/BruggeDe 28-jarige loverboy uit Izegem die vier meisjes tussen 14 en 18 jaar in de prostitutie dwong en tot bloedens toe sloeg, moet voor tien jaar achter de tralies. Sammy L. dook ook in bed met een 13-jarig meisje, maar vond dat hij niets verkeerd deed. “Dus mijn ex’en mogen zomaar vanalles verklaren?”, sprak hij na het vonnis de rechter toe.

 1. “Hij sloeg hen bloedneuzen en dook met meisje van 13 jaar in bed”: Izegemse loverboy (28) dwingt vier minderjarigen in prostitutie en riskeert 11 jaar cel
  PREMIUM
  Izegem/Brugge

  “Hij sloeg hen bloedneu­zen en dook met meisje van 13 jaar in bed”: Izegemse loverboy (28) dwingt vier minderjari­gen in prostitu­tie en riskeert 11 jaar cel

  “Ik was geen gentleman in de relatie, maar dit is een karaktermoord op mijn persoon. Ik krijg nog liever de doodstraf.” Sammy L. (28) uit Izegem ontkent met klem een loverboy te zijn. Volgens het Brugse parket dwong hij nochtans vier meisjes tussen 14 en 18 jaar in de prostitutie en had hij zelfs seks met een amper 13-jarig meisje. De twintiger riskeert 11 jaar cel. “Hij heeft hun jeugd afgepakt”, stelde de advocaat van twee slachtoffers.
 2. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”
  voetbal tweede nationale B

  Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

  Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2-overwinning. De eerste thuiszege voor de Piraten dit seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.