The Antwerp Forum in 2018.
Volledig scherm
The Antwerp Forum in 2018. © The Antwerp Forum

The Antwerp Forum brengt Europese bedrijfswereld samen in provinciehuis

ANTWERPENZakenmensen van over heel Europa komen dinsdag samen in het provinciehuis om het over de Chinese markt te hebben. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen brengt samen met de Belgisch-Chinese Kamer van Koophandel een programma gevuld met bedrijfsgetuigenissen, academische inzichten en een paneldebat met ervaringsdeskundigen.

 1. Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA
  Antwerpen

  Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon heeft aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA) zijn “bezorgdheid meegegeven” over het vertrek van kersvers artistiek directeur Jacqueline Grandjean. De N-VA-minister wil met het museum in gesprek gaan over de artistieke visie en over de beslissing om in aanloop naar de grote heropening in september 2022 niet op zoek te gaan naar een nieuwe artistiek directeur.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.