Dochter Tania, echtgenote Diane, Patrick Van Trimpont en zoon Nick op de Bosuil.
Volledig scherm
PREMIUM
Dochter Tania, echtgenote Diane, Patrick Van Trimpont en zoon Nick op de Bosuil. © RV

Terminaal zieke Antwerpfan beleeft met familie historische voetbalavond op Bosuil: “Overdonderd door ontvangst”

Antwerpen/DeurneGenieten van elk mooi moment. Vieren en lachen zolang het nog kan. Voor de terminaal zieke Antwerpfan Patrick Van Trimpont (55) is het een levensmotto. Maar wat hij donderdag op een bijna lege Bosuil meemaakte, overtreft álles. Samen met zijn vrouw Diane, dochter Tania en zoon Nick zag hij Antwerp FC een sensationele, oververdiende zege pakken tegen het gereputeerde Tottenham.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.