Er gebeuren geregeld ongelukken in de Waaslandtunnel. De typische witte tegeltjes moeten er binnenkort allemaal af, heeft Agentschap Wegen en Verkeer beslist.
Volledig scherm
Er gebeuren geregeld ongelukken in de Waaslandtunnel. De typische witte tegeltjes moeten er binnenkort allemaal af, heeft Agentschap Wegen en Verkeer beslist. © Archieffoto De Roeck

Tegeltjes Waaslandtunnel moeten eraf

ANTWERPENDe iconische tegeltjes van de Waaslandtunnel gaan er onherroepelijk af. Na een zoveelste incident gisterenavond, ondanks alle inspanningen, besliste het Agentschap Wegen en Verkeer om alle tegeltjes te verwijderen. "We verkiezen veiligheid boven esthetiek, een veilige doorgang voor bestuurders is het belangrijkste", klinkt het.

 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 1. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

 2. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment