Tawat Hattatammanoon
Volledig scherm
Tawat Hattatammanoon © Klaas De Scheirder

Tawat verwezenlijkt droom en opent eigen wijnbar: “Door corona langer moeten wachten maar ontzettend blij dat ik open kan doen”

In tijden van corona een nieuwe horecazaak opstarten vergt heel wat lef, of in het geval van Tawat Hattatammanoon niet minder dan een droom nastreven. Hij opent met Ta-nnin zijn eigen wijnbar in hartje Zuid. 

  1. Huis Baeyens ziet verhuur Halloweenkostuums 70% terugvallen door corona: “We merken wel dat mensen meer versiering kopen om er thuis een gezellige Halloween van te maken”
    Borsbeek

    Huis Baeyens ziet verhuur Halloween­kos­tuums 70% terugval­len door corona: “We merken wel dat mensen meer versiering kopen om er thuis een gezellige Halloween van te maken”

    Dit weekend is het Halloween en dat betekent in normale tijden heel wat griezelpret. Maar omdat 2020 niet in die categorie van normale tijden hoort, zal Halloween er op veel plaatsen ook anders uitzien. Iets wat ze bij het Huis Baeyens heel hard merken. Wat normaal een hoogdag is voor de kostuumverhuur is dit jaar een grote teleurstelling. “Wij merken een daling van verhuur van 70 procent”, klinkt het. Ander opvallend verschijnsel: mensen kopen wel meer versiering voor thuis.