BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tapkraan, discolichten en tenten op lockdownfeestje onder de neus van de Antwerpse politie: 23 mensen betrapt

De politie heeft zaterdagavond 23 mensen betrapt toen die een feestje bouwden in een pand aan de Noorderlaan in Antwerpen, niet zo ver van het politiekantoor. Nog diezelfde nacht moest ook een tweede feestje stilgelegd worden, deze keer in de IJskelderstraat.

 1. Uitbraak met Indiase variant in Borsbeeks woonzorgcentrum blijft beperkt: slechts één extra bewoner positief
  Borsbeek

  Uitbraak met Indiase variant in Borsbeeks woonzorg­cen­trum blijft beperkt: slechts één extra bewoner positief

  Er heeft slechts één extra bewoner van de eerste verdieping van woonzorgcentrum Compostela positief getest op corona. Verdere testresultaten moeten nog uitwijzen of het om de Indiase variant gaat. De uitbraak blijft er voorlopig dus beperkt tot zes besmettingen en één overlijden: “Alle besmette bewoners stellen het naar behoren, een teken dat de vaccins toch werken”, zegt burgmeester van Borsbeek Dis Van Berckelaer (Iedereen Borsbeek).
 2. 15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”

  Ook dit jaar heeft de familie van Oulematou ‘N’Doye’ Niangadou bloemen neergelegd in de Zwartzusterstraat. Dat doet de familie al vijftien jaar lang, sinds Hans Van Themsche zijn racistische moorden pleegde op oppas N’Doye (24) en de kleine Luna (2,5). “Zou het niet mooi zijn om de straatnaam te veranderen naar Luna-N’Doyestraat?”, vraagt de familie van N’Doye zich af.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije