Drie rijstroken geraakten versperd door de gekantelde vrachtwagen.
Volledig scherm
Drie rijstroken geraakten versperd door de gekantelde vrachtwagen. © © Marc De Roeck

Tankwagen met karamel gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken opnieuw vrijgegeven, maar nog veel hinder

AntwerpenOp de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakte lange files op de Antwerpse Ring. De wachttijden liepen op tot twee uur. Omstreeks 8 uur werden de drie versperde rijwegen opnieuw vrijgegeven, maar is er nog steeds veel hinder.

 1. Antwerpse liberalen zetten licht op groen: Willem-Frederik Schiltz mag schepen worden én parlementslid blijven
  Antwerpen

  Antwerpse liberalen zetten licht op groen: Wil­lem-Frederik Schiltz mag schepen worden én parlements­lid blijven

  Als Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) schepen wordt in januari, dan mag hij die job combineren met zijn zitje in het Vlaams parlement. Net geen driekwart van de leden van de Antwerpse afdeling van de liberalen heeft dat zaterdag in een stemming beslist. “Ik heb bijzonder veel goesting om erin te vliegen en mij nog meer in te zetten voor de Antwerpenaar”, reageert een opgetogen Schiltz.
 2. Antwerpen schrapt kerstmarkt en eindejaarsvuurwerk, Winterfoor en schaatspiste blijven overeind: “Stijgende curve laat ons weinig keuze”
  Antwerpen

  Antwerpen schrapt kerstmarkt en eindejaars­vuur­werk. Winterfoor en schaatspis­te blijven overeind: “Stijgende curve laat ons weinig keuze”

  Winter in Antwerpen gaat door vanaf 4 december, maar de stad schrapt het kerstchaletdorp, het nieuwjaarsvuurwerk én de nieuwjaarsreceptie. Een aantal belangrijke standhouders van de kerstmarkt hadden zelf aan de stedelijke crisiscel gevraagd om de chalets te annuleren. Ook op de Meir gelden extra maatregelen nu de coronacijfers de slechte kant blijven opgaan.