Takeaway van Best of Antwerp, een concept van Viki Geunes (Zilte***) en Jonas Kellens (Dim Dining): hertenkalf.
Volledig scherm
PREMIUM
Takeaway van Best of Antwerp, een concept van Viki Geunes (Zilte***) en Jonas Kellens (Dim Dining): hertenkalf. © RV

Takeaway met een Michelinster: van deze topmenu’s
kan je ook thuis genieten

Provincie AntwerpenBegin deze week zorgde de nieuwe Michelingids voor een gastronomische hoogdag in België met de uitreiking van de nieuwe sterren. Al zit er dit jaar een ietwat wrang smaakje aan die sterren: op een heropening van de restaurants is het naar alle waarschijnlijkheid nog even wachten. Gelukkig bieden de meeste restaurants nog takeaway aan: hier vind je een overzicht van alle sterrentakeaway in de provincie Antwerpen.

 1. “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeelster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeel­ster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. Wat maakt padel zo populair? We vroegen het aan Shana Oyen, topspeelster uit Edegem en verantwoordelijk voor de trainersopleidingen in Antwerpen. “Beginners houden best met enkele tips rekening”, zegt ze. Wij lijsten ook enkele terreinen in uw buurt op.
 2. Livestream evenement met onder andere actrice Jessica Pimentel zet Internationale Vrouwendag in de kijker
  Antwerpen

  Livestream evenement met onder andere actrice Jessica Pimentel zet Internatio­na­le Vrouwendag in de kijker

  Op zondag 7 maart organiseert ‘Women in Film, Televison & Media Belgium’ samen met stad Antwerpen en verschillende andere Belgische steden een online-evenement in het teken van Internationale Vrouwendag. De livestream gebeurt voor en door vrouwen vanuit verschillende Belgische locaties, waaronder de Roma in Antwerpen. Het event is gratis mee te volgen via de website www.internationalwomensday.be.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen