Sander Bral
Volledig scherm
PREMIUM
© Sander Bral

Takeaway bij Poule & Poulette? Ga voor de vol-au-vent

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Niet meer op restaurant gaan betekent plotseling ook álle dagen koken. Voor wie niet verder komt dan pasta pesto of een blik soep opwarmen is er gelukkig nog takeaway. Voor de typische Vlaamse kost is dat aanbod eerder beperkt maar bij Poule & Poulette vind je toch nog je kiek op grootmoeders wijze. 

 1. RECENSIE. Sil’eau: heerlijke salade met quinoa en avocado
  PREMIUM

  RECENSIE. Sil’eau: heerlijke salade met quinoa en avocado

  Bij Sil’eau, een toffe lunchbar op het Eilandje, eet je gezellig iets met zicht op de boten in het Willemdok. Er is geen vast menu, maar elke dag staan er nieuwe, dagverse suggesties op het grote krijtbord aan de muur. Broodjes, slaatjes en pasta: je hebt de keuze tussen zo’n tien lunchgerechten met voor iedereen wel wat wils. En aan de gezellige drukte op een woensdagmiddag te zien, zijn wij niet de enige die hier graag komen lunchen!
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?