Een takeawaymaaltijd van Las Mañas.
Volledig scherm
PREMIUM
Een takeawaymaaltijd van Las Mañas. © CVDP

Takeaway bij Las Mañas: haal het zonnetje in huis met royale porties Spaanse paella

Niet meer op restaurant gaan betekent plotseling ook alle dagen koken. Voor wie niet verder komt dan pasta pesto of een blik soep bestaat er gelukkig nog takeaway. Omdat een reis naar de zon er voorlopig niet in zit, haal ik deze week het Zuiden in huis met een afhaalmaaltijd bij Las Mañas. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. ‘Ecowarrior’ Moenia (25) verkoopt duurzame producten op haar populaire webshop: “Herbruikbaar maandverband blijft jammer genoeg nog iets voor de ‘happy few’”
    PREMIUM
    Antwerpen/Brasschaat

    ‘Ecowarrior’ Moenia (25) verkoopt duurzame producten op haar populaire webshop: “Herbruik­baar maandver­band blijft jammer genoeg nog iets voor de ‘happy few’”

    Trots was ze, toen ze haar eerste drinkbus kocht. Sindsdien wijdt de jonge student-onderneemster Moenia Ladhib (25) haar leven aan een duurzamer bestaan. Zodanig zelfs dat ze er niets anders op bond dan haar eigen bedrijf Ecossentials te lanceren, wat anderhalf jaar later een succes in het Antwerpse blijkt te zijn. Een gesprek over menstruatieonderbroeken, waarom ze zichzelf de naam ‘ecowarrior’ aanprijst en hoe het door haar ziekte fibromyalgie helemaal anders had kunnen uitdraaien.