De Pad Thai met kip was heel lekker.
Volledig scherm
PREMIUM
De Pad Thai met kip was heel lekker. © ADA

Take-away recensie: Nimman, de beste Aziaat van ‘t stad? Als je de Pad Thai met kip en banana pancakes bestelt zeker!

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Nimman, de beste Aziaat van Antwerpen, volgens heel wat mensen die er al gingen eten. Met 4.2 op 5 sterren scoort het restaurant ook erg goed op Deliveroo. De koelkast is leeg, de honger groot, de goesting naar de supermarkt af te zakken ver te zoeken. Nimman Zoekresultaten to the rescue.

 1. Shoppingcenter Circuit neemt flukse start in openingsweekend: “Hier kan ik perfect atelier en winkel combineren”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Shopping­cen­ter Circuit neemt flukse start in openings­week­end: “Hier kan ik perfect atelier en winkel combineren”

  Beleving, creativiteit en duurzaamheid: het nieuwe shoppingcentrum Circuit van De Kringwinkel op Nieuw Zuid loste op de openingsdag de verwachtingen in. Nu nog aan de rand van de wijk, binnen enkele jaren het middelpunt ervan. “Dit is geen gok voor mij, de vraag van Circuit kwam op het juiste moment”, zegt Herman Maes van bloemen- en plantenwinkel Mr. H. Bouquet.
 2. Twee scholen moeten op zoek naar oplossing voor 250 leerlingen: “Ons hele team is van de kaart”
  PREMIUM

  Twee scholen moeten op zoek naar oplossing voor 250 leerlingen: “Ons hele team is van de kaart”

  De instorting van de school in aanbouw op Nieuw Zuid is naast een menselijke tragedie ook slecht nieuws voor heel wat Antwerpse gezinnen én een emotioneel enorme dreun voor de schoolteams. Zowel de stedelijke basisschool Zuidzin als de muzische basisschool K’do (GO!) hadden er op 1 september hun intrek moeten nemen. Alles samen gaat het om 250 leerlingen waarvoor nu zo snel mogelijk een oplossing zal worden gezocht. En dat wordt niet zo eenvoudig.