Kölsch tijdens zijn passage in de Hasseltse Labyrinth Club.
Volledig scherm
PREMIUM
Kölsch tijdens zijn passage in de Hasseltse Labyrinth Club. © rv

Supersterdeejay Kölsch vult volgende week Antwerpse Waagnatie: “Het nachtleven krijgt in geen enkele stad nog een plaats. Schandalig”

Rune Kölsch palmt volgende week twee dagen lang de Antwerpse Waagnatie in met een zogenoemde allnighter. De Deense supersterdeejay met miljoenen views op alle muziekplatforms is al een kleine tien jaar een graag geziene gast in de Koekenstad en heeft er z’n tweede thuis van gemaakt. “Toen ik hoorde dat Café d’Anvers de deuren sloot? Ik was en ben er nog steeds kapot van.”

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Bakken verontwaardiging over Panos dat brood en koffiekoeken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”
  Antwerpen

  Bakken verontwaar­di­ging over Panos dat brood en koffiekoe­ken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”

  Een foto van vuilnisbakken op de Meir die uitpuilen van het brood en de koffiekoeken van Panos, leidde maandag tot verontwaardiging bij bezoekers van de Facebookpagina ‘Ge zijt van Antwerpen als...’. In deze tijden van dreigende voedselschaarste en wurgende energieprijzen vlogen de verwijten in het rond. In een reactie bij Radio 2 zegt La Lorraine, moederbedrijf van Panos, dat het in gesprek gaat met de filiaalhouder.