Het imposante jacht – het schip heeft zelfs een padelbaan aan boord - is eigendom de Britse miljardair en Tottenham-baas Joe Lewis (85).
Volledig scherm
Het imposante jacht – het schip heeft zelfs een padelbaan aan boord - is eigendom de Britse miljardair en Tottenham-baas Joe Lewis (85). © Klaas De Scheirder

Superjacht van Tottenham-baas voor anker in Antwerpen: schip heeft fitnessruimte, padelbaan (en misschien wel een Picasso) aan boord

AntwerpenWie over de Antwerpse Scheldekaaien struint, waant zich even in het mondaine Franse Saint-Tropez. Want ter hoogte van het Noorderterras ligt de Aviva aangemeerd. Het imposante jacht – het schip heeft een heuse padelbaan aan boord - is eigendom de Britse miljardair en Tottenham-baas Joe Lewis (85).

  1. Ongeval op Antwerpse Ring ter hoogte van Viaduct Merksem richting Nederland: rechterrijstrook versperd
    Antwerpen

    Ongeval op Antwerpse Ring ter hoogte van Viaduct Merksem richting Nederland: rechterrij­strook versperd

    Op de Antwerpse Ring is een ongeval gebeurd ter hoogte van Viaduct Merksem. De rechterrijstrook richting Nederland is daar versperd. Er staat een file tussen de Kennedytunnel en Deurne. Je verliest er ongeveer een halfuur. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer vanuit Hasselt richting Gent aan om te rijden via Brussel. Vanuit Antwerpen-West of Beveren rijd je best via de Liefkenshoektunnel.