Op 1 mei zijn er in Deurne drie fietstochten gepland: Een fietszoektocht naar Deurnse wielerhelden voor heel het gezin (10,5 km), een tocht langs velden en water (52 km) én een kilometervreter (100 km) langs nostalgische wielerplekjes.
Volledig scherm
Op 1 mei zijn er in Deurne drie fietstochten gepland: Een fietszoektocht naar Deurnse wielerhelden voor heel het gezin (10,5 km), een tocht langs velden en water (52 km) én een kilometervreter (100 km) langs nostalgische wielerplekjes. © Frederik Beyens

Superheldentocht en gratis deurmatten: dit plant district voor coronaproof ‘Deurne Ontwaakt’

Morgen gaat het nieuwe jaarlijkse evenement Deurne Ontwaakt van start. Tot en met 1 mei kunnen de bewoners van het district Deurne op een andere manier leren kennen, geheel binnen de geldende coronamaatregelen. “Het is nog niet zoals we zouden willen met alle toeters en bellen, maar we hebben ons best gedaan om voor jong en oud leuke activiteiten te organiseren”, klinkt het.

 1. Rubriek ‘Wie weet waar?’ bestaat één jaar! Herken jij deze plek, als de plannen waren doorgegaan?
  PREMIUM
  Antwerpen

  Rubriek ‘Wie weet waar?’ bestaat één jaar! Herken jij deze plek, als de plannen waren doorgegaan?

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. De rubriek ‘Wie weet waar?’ bestaat nu al één jaar, dus hebben we een ‘speciale’ editie van ‘Herken jij deze plek?’ voor u in petto! Vier weken lang hebben we het namelijk over plannen in Antwerpen die niét zijn uitgevoerd. Jammer of gelukkig? Oordeelt u vooral zelf. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt?
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing