Ronny maakt en verkoopt kerstkaarten van de Zoo van Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronny maakt en verkoopt kerstkaarten van de Zoo van Antwerpen. © Benoit De Freine

Superfan zamelt al 5.200 euro in met digitale kerstkaarten van de Antwerpse ZOO: “De dierentuin is cultureel erfgoed en dat moeten we te allen tijde beschermen”

Antwerpen/MortselDe Antwerpse ZOO gaat misschien wel door het moeilijkste jaar in zijn bestaansgeschiedenis. En dus zijn alle beetjes welkom om de financiële put net iets kleiner te maken. Superfan Ronny Mullens biedt daarom digitale kerstkaarten aan met foto’s op van de dieren. Iedereen is vrij om zelf een bijdrage te leveren voor de kaarten. De opbrengst gaat integraal naar de ZOO. De teller staat ondertussen al op een mooie 5.200 euro.

 1. 12 flessen lachgas aan boord, geen verzekeringspapieren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeerscontroles uit
  Antwerpen

  12 flessen lachgas aan boord, geen verzeke­rings­pa­pie­ren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeers­con­tro­les uit

  Het verkeersondersteuningsteam (WOT) van de regio West heeft recentelijk een uitgebreide controle gehouden in samenwerking met het prostitutieteam en de verschillende wijkteams. Meer specifiek zette de politie op verschillende locaties voertuigen aan de kant om ze aan een alcoholtest te onderwerpen en te kijken of de auto’s wel voorzien waren van de verplichte boorddocumenten. En zoals gewoonlijk leverde dat weer interessante resultaten op.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"