""
Volledig scherm
"" © Getty Images/Cultura RF

Studiedag ‘Rouwpraat’ voor professionals die betrokken zijn bij het verlies van een kind

Morgen, 29 oktober, organiseert Berrefonds vzw samen met het Expertisecentrum Zorgstroom aan de Karel de Grote Hogeschool voor de eerste keer een studiedag voor hulpverleners die beroepshalve betrokken zijn bij het verlies van een kind. De studiedag is bestemd voor professionals van verschillende disciplines, en vindt plaats op campus Zuid van KdG.

0 reacties

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Vader steekt nieuwe vriend van ex dood voor ogen van kinderen: video toont hoe vermoedelijke dader kalm wegwandelt met mes nog in de hand
  Play

  Vader steekt nieuwe vriend van ex dood voor ogen van kinderen: video toont hoe vermoede­lij­ke dader kalm wegwandelt met mes nog in de hand

  In Deurne is de 52-jarige Ismet Osmanay doodgestoken, net op het moment dat ouders hun kinderen afhaalden van een nabijgelegen basisschool. Op videobeelden is te zien hoe dader Betim A. (48), een kale man in een keurig pak, rustig wegwandelt nadat hij even daarvoor koelbloedig de nieuwe vriend van zijn ex neerstak. Iets later kan hij worden opgepakt. De veertiger wordt verdacht van moord.