Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Studenten verpleegkunde gaan 4.000 mensen vaccineren tegen griep om druk op huisartsen te verminderen

AntwerpenStudenten verpleegkunde van de Karel de Grote Hogeschool (KdG) vaccineren dit weekend in Antwerpen 4.000 mensen tegen griep.Door een grote groep risicopatiënten te vaccineren, willen ze de druk op de huisartsen verlichten. Patiënten konden zich inschrijven via huisartsengroepspraktijk Fruithof. Zij gaan op afspraak naar de vaccinatiestraat.

 1. Bart De Wever veroordeelt privéfeesten chassidische Joden maar roept op niet te viseren: “Overtreders zijn dwarsdoorsnede van de samenleving”
  Antwerpen

  Bart De Wever veroor­deelt privéfees­ten chassidi­sche Joden maar roept op niet te viseren: “Overtre­ders zijn dwarsdoor­sne­de van de samenle­ving”

  Het Forum der Joodse Organisaties (FJO), de voornaamste koepel van Joodse organisaties in ons land, veroordeelt het organiseren van verboden lockdownfeesten zoals de voorbije dagen meermaals gebeurde binnen de Antwerpse Joodse gemeenschap. Het benadrukt wel dat het gaat om privéfeesten binnen het chassidische deel van de gemeenschap, dat niet vertegenwoordigd is in het FJO. Ook Antwerps burgemeester Bart De Wever veroordeelt de feiten.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona