De Strangers worden ingehuldigd als ambassadeur bij Beerschot: vlnr Ernest, John, Alex, Bob en ondervoorzitter Walter Damen.
Volledig scherm
De Strangers worden ingehuldigd als ambassadeur bij Beerschot: vlnr Ernest, John, Alex, Bob en ondervoorzitter Walter Damen. © Klaas De Scheirder

Strangers ingehuldigd als eerste ambassadeurs van Beerschot: “Zij zijn origineel, beetje rauw en lijken wel onsterfelijk, net zoals onze club”

De Strangers werden vandaag in het Olympisch Stadion ingehuldigd als ambassadeur van voetbalclub Beerschot. Hiermee zijn zij de eersten van 13 ambassadeurs die de club in het symbolische jaar 2020 zal aankondigen. Zichtbaar vereerd en enthousiast vertelden de vier zangers over hun band met Beerschot en haalden ze herinneringen op aan hun ontstaan op het Kiel.

  1. Frederic Frans en Beerschot openen competitie met nederlaag: “Niet klagen over wat we niet hebben, maar focussen op wat we wel hebben”
    Voetbal 1A

    Frederic Frans en Beerschot openen competitie met nederlaag: “Niet klagen over wat we niet hebben, maar focussen op wat we wel hebben”

    Vorig jaar begon Beerschot met negen op negen aan de competitie, nu verloren de Mannekens op speeldag één al meteen van Cercle Brugge. Beerschot lijkt vooraan voorlopig wat peper en zout te missen, al vindt Frederic Frans dat geen echt thema. “Laat ons niet klagen over wat we niet hebben, maar het goed proberen te doen met wat we wel hebben.”