Steven Tuffin (47) zijn voorschotfactuur ging van 50 naar 500 euro en daar bovenop krijgt hij nog een eindafrekening van 1.300 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Tuffin (47) zijn voorschotfactuur ging van 50 naar 500 euro en daar bovenop krijgt hij nog een eindafrekening van 1.300 euro. © rv / rv

Stevens (47) energierekening ging plots van 50 naar 500 euro en krijgt er nu nog een factuur van 1.300 euro bovenop: “Ik denk dat de leverancier nog snel wil ‘cashen’ voor hij failliet draait”

ANTWERPENEerst gaat je voortschotfactuur voor gas en elektriciteit van 50 naar 500 (!) euro per maand en dan moet je nog eens 1.300 euro extra ophoesten aan het einde van het jaar. Steven Tuffin (47) is één van de gedupeerde klanten van Mega, de energieleverancier die net in het leven was geroepen om energiekosten te drúkken. “En ik gebruik geen of amper gas, misschien zit ik wel met een lek?”, lacht Steven groen.

  1. Opnieuw hinder door brugvoeg op viaduct van Merksem: “Structurele herstelling ten vroegste in januari”
    Merksem

    Opnieuw hinder door brugvoeg op viaduct van Merksem: “Structure­le herstel­ling ten vroegste in januari”

    Omwille van problemen met een brugvoeg wijzigt de verkeerssituatie tijdens de nacht van 5 op 6 oktober 2022 op het viaduct van Merksem, op de Antwerpse ring (R1) richting Nederland. De tweede rijstrook van rechts, ter hoogte van de tijdelijk herstelde brugvoeg, wordt afgesloten. Verkeer kan blijven rijden op de R1 over de twee linkse rijstroken en de uiterst rechtse rijstrook. Een definitieve oplossing is ten vroegste voor januari: dan wordt een volledig nieuwe voeg verwacht.