Ook Stella Okemwa poseerde met de lederen bokshandschoenen.
Volledig scherm
Ook Stella Okemwa poseerde met de lederen bokshandschoenen. © Laenen

Sterke vrouwen voor de lens

ANTWERPENDiamanthandelaar Alberto Saleh gooit ook als fotograaf hoge ogen. Als proevertje voor zijn tentoonstelling 'Empowered Woman' ('Sterke vrouw') in het Maagdenhuis haalde hij zaterdag in het Centraal Station vrouwelijke passanten voor zijn lens. Net als de modellen voor zijn expo poseerden ze met bokshandschoenen.

  1. Politie vindt 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers op Sinksenfoor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Politie vindt 29.280 valse Pokémon­kaar­ten en 500 namaaksleu­tel­han­gers op Sinksen­foor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”

    De politie deed deze week een opmerkelijke vangst op de Sinksenfoor. In vier kermiskramen werden in totaal 2.367 namaakartikelen gevonden. In een laadruimte van een bestelwagen trof de recherche bovendien 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers aan. Maar hoe herken je eigenlijk valse pokémonkaarten, die overigens niet goedkoop zijn? “Het meeste maken wij ons zorgen om de 8-jarige spelertjes.”