Stefaan Degand en Peter Van Den Begin spelen dokwerkers om Antwerpse havenarbeiders te informeren: “Haal die brol eens uit uw oren!”

Stefaan Degand en Peter Van Den Begin kruipen in de huid van twee rasechte Antwerpse havenarbeiders. In “Zwanst na nie”, een online videoreeks om belangrijke onderwerpen aan te kaarten, informeren ze collega-arbeiders over onderwerpen zoals veiligheid, alcohol, drugs, digitalisering en diversiteit.

  1. Dringend nieuwe uitbater Wilrijkse kinderboerderij gezocht: “Uitgelezen kans om extra aanbod te creëren voor kwetsbare jongeren”
    Wilrijk

    Dringend nieuwe uitbater Wilrijkse kinderboer­de­rij gezocht: “Uitgelezen kans om extra aanbod te creëren voor kwetsbare jongeren”

    Mede door een lang juridisch conflict tussen de vorige uitbater van de Wilrijkse kinderboerderij en de stad, staat de oude hoeve intussen twee jaar leeg. Om hier verandering in te brengen, lanceren de stad Antwerpen en district Wilrijk nu een officiële oproep om een nieuwe uitbater te vinden. Een must voor de kandidaten zijn alvast de bijzondere aandacht voor kwetsbare jongeren en de inzet op een ecologische werking.