Stef Bef (midden) kan zich naar eigen zeggen niet meer plaatsen in het gedachtengoed van Zjuul Krapuul (links). Rechts op de foto: bandlid Jos Smos.
Volledig scherm
Stef Bef (midden) kan zich naar eigen zeggen niet meer plaatsen in het gedachtengoed van Zjuul Krapuul (links). Rechts op de foto: bandlid Jos Smos. © Klaas De Scheirder

Stef Bef stapt uit Antwerpse cultband Katastroof: “Sympathieën voor Jürgen Conings gaan te ver”

ANTWERPENSteven ‘Stef Bef’ Boers verlaat de plat Antwerpse cultband Katastroof. De zanger en gitarist kan zich niet langer vereenzelvigen met bandlid Zjuul Krapuul die volgens Boers sympathieën uit voor de voortvluchtige Jürgen Conings. “Ik zag hem al afglijden in een bittere poel van fake news, haat, complottheorieën en Trumpisme. En nu dit.”

 1. Beerschotvoorzitter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”
  Voetbal 1A

  Beerschot­voor­zit­ter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”

  Bij Beerschot (dat donderdag nog voor de beker tegen Standard speelt) waren er geen individuele spelersinterviews mogelijk in aanloop naar de derby van zondag tegen Antwerp. Gelukkig is voorzitter Francis Vrancken één van de meest bereikbare bestuurders in het Belgisch voetbal. “Ik zou het ergens wel jammer vinden als Radja Nainggolan bij Antwerp niet speelklaar geraakt”, laat Vrancken drie dagen voor de burenstrijd weten.
 2. “Hang de superheld niet uit, maar weet dat je iéts kan doen”: nieuwe campagne stelt seksueel grensoverschrijdend gedrag in Antwerpen aan de kaak
  Antwerpen

  “Hang de superheld niet uit, maar weet dat je iéts kan doen”: nieuwe campagne stelt seksueel grensover­schrij­dend gedrag in Antwerpen aan de kaak

  Uit het Safer Cities Rapport van Plan International blijkt dat slechts 3% van de slachtoffers van seksuele intimidatie in Antwerpen geholpen werd door omstanders. Maar hoe moet je best reageren als je er getuige van wordt? De nieuwe campagne van de stad Antwerpen in samenwerking met de vzw’s Pimento en Sensoa kan er een antwoord op bieden: “Hang de superheld niet uit, maar weet dat je iéts kan doen.”