Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Steekspel tussen Frank Vandenbroucke (Vooruit) en schepen Els van Doesburg (N-VA): “Hij haalt steeds maar uit naar Antwerpen”

AntwerpenSchepen van Gezondheids- en Seniorenzorg Els van Doesburg (N-VA) heeft het gehad met federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). “Dat hij nog maar eens uithaalt naar de stad Antwerpen, stoort me steeds meer.”

  1. Gouverneur Berx over volle Sportpaleizen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisatoren of het nog wel kan plaatsvinden”
    ANTWERPEN

    Gouverneur Berx over volle Sportpalei­zen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisato­ren of het nog wel kan plaatsvin­den”

    “Ik denk dat ik in het Sportpaleis ga opereren.” Een veelzeggende tweet van handchirurg Ilse Degreef van UZ Leuven. Dat de IC-bedden in ziekenhuizen straks volledig vol liggen maar dat de Sportpaleizen van deze wereld wel gewoon kunnen vollopen — 51.000 man komend weekend — kan op weinig begrip rekenen in de zorgsector. Antwerps gouverneur Cathy Berx reageert: “Ik hoop dat mensen met dit in het achterhoofd goed nadenken of ze nog wel naar een evenement willen gaan.”