Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva. Het college dringt nu bij Vlaams minister Benjamin Dalle (CD&V) aan op een duurzame oplossing voor de populaire zender.
Volledig scherm
Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva. Het college dringt nu bij Vlaams minister Benjamin Dalle (CD&V) aan op een duurzame oplossing voor de populaire zender. © Klaas De Scheirder

Steeds meer steun voor bedreigde zender Radio Minerva: schepencollege wil dat Vlaams minister Dalle (CD&V) oplossing vindt

AntwerpenHet Antwerpse schepencollege vraagt in een brief aan Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) om een oplossing voor Radio Minerva. De Raad van State heeft immers de erkenning van de populaire zender vernietigd. De hele Antwerpse gemeenteraad sprak maandag zijn steun uit voor een motie van de N-VA-fractie, die door de collegiale brief wel zonder voorwerp werd en niet meer hoefde gestemd.

 1. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, de mooiste toegangspoort tot de Koekenstad: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, de mooiste toegangs­poort tot de Koekenstad: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
  Antwerpen
 2. Tim (43) doet koffiebar tijdens ramadan al om 4 uur (!) ‘s ochtends open: “Mijn moslimvrienden een maand missen? Dat wil ik niet”
  PREMIUM

  Tim (43) doet koffiebar tijdens ramadan al om 4 uur (!) ‘s ochtends open: “Mijn moslim­vrien­den een maand missen? Dat wil ik niet”

  Tim Jensen (43), zaakvoerder van koffiebar Viggo’s op het Antwerpse De Coninckplein, heeft een hart voor zijn klanten. Oók voor zij die aan de ramadan deelnemen. Omdat Tim moslims tijdens de vastenmaand hun bakje troost wil blijven aanbieden, zwaait hij één keer per week om 4 uur de deuren open. “Iederéén is op dat vroege uur welkom. Behalve zatlappen na een nachtje stappen.”
  Antwerpen