Faisal Chatar.
Volledig scherm
Faisal Chatar. © vrt

Stadsfestival Full Circle lost nieuwe lading namen met onder andere Faisal

ANTWERPENHet stadsfestival Full Circle gaat met drie dagen en dertien locaties voor zijn grootste editie ooit dit najaar. Na een eerste lading namen met onder andere 2manydjs komt het festival nu met een hele reeks nieuwe artiesten naar buiten. Onder andere Faisal, Nosedrip en San Soda kleuren de line-up.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Tobias Biekens met Young Red Lions op WK: “Dit toernooi overstijgt alle vorige ervaringen”
  Hockey

  Tobias Biekens met Young Red Lions op WK: “Dit toernooi overstijgt alle vorige ervaringen”

  Op de Hockey Junior World Cup in Bhubaneswar genieten de Young Red Lions van drie dagen rust, vooraleer ze woensdag in de kwartfinale in een knalaffiche tegenover thuisland India staan. Middenvelder Tobias Biekens geniet van dit toptoernooi, maar beseft wel dat het team nog een versnelling hoger moet schakelen. “Die kwartfinale wordt in ieder geval een geweldige ervaring”, zegt hij.
 3. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.