Overal ten lande worden momenteel grote schermen geplaatst om het EK te kunnen volgen met maximum vierhonderd zittende bezoekers.
Volledig scherm
Overal ten lande worden momenteel grote schermen geplaatst om het EK te kunnen volgen met maximum vierhonderd zittende bezoekers. © rv

Stad vereenvoudigt vergunningsaanvraag voor EK-schermen in Antwerpen

ANTWERPENDe stad Antwerpen heeft een vereenvoudigde vergunningsaanvraag uitgewerkt voor horeca-ondernemers die het EK op groot scherm willen tonen. Net zoals in de rest van het land zijn in Antwerpen grote schermen mogelijk als ze enkel naar de (zittende) klanten van de zaak zijn gericht.

  1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
    Aangeboden door Alides

    Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

    Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.