Heel toepasselijk werd voor de campagne voor toekomstbomen in de stad Antwerpen een beuk van twee eeuwen oud gekozen, aan de Sint-Willibrorduskerk in Berchem. Links herken je schepen Els van Doesburg (N-VA), rechts lokaal districtsburgemeester Evi Van der Planken (N-VA).
Volledig scherm
Heel toepasselijk werd voor de campagne voor toekomstbomen in de stad Antwerpen een beuk van twee eeuwen oud gekozen, aan de Sint-Willibrorduskerk in Berchem. Links herken je schepen Els van Doesburg (N-VA), rechts lokaal districtsburgemeester Evi Van der Planken (N-VA). © Klaas De Scheirder

Stad krijgt er 106 toekomstbomen bij: “Bomen waar onze achterkleinkinderen nog van kunnen genieten”

Berchem/AntwerpenDe stad Antwerpen en de districten trekken 2 miljoen euro uit voor 49 nieuwe en 57 bestaande ‘toekomstbomen’. Daarvoor wordt 4.200 vierkante meter openbare ruimte onthard. Een toekomstboom krijgt veel ruimte om te groeien en minstens 120 jaar te worden. De campagne werd vrijdag gelanceerd in Berchem.

  1. Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”

    Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”

    City Pirates is dit seizoen geen schoolvoorbeeld van defensieve stabiliteit. De piraten slikken wekelijks minstens twee goals en dat ging logischerwijze al vaak gepaard met puntenverlies. Maar kijk, zaterdagavond hielden Yorgo Van Hove en zijn maats voor het eerst dit seizoen de nul en dat leverde hen dan ook een knap punt op bij titelkanidaat Sporting Hasselt, het bleef 0-0.