Koen Kennis, schepen van mobiliteit, bij de opening van de passerelle aan Schijnpoort .
Volledig scherm
Koen Kennis, schepen van mobiliteit, bij de opening van de passerelle aan Schijnpoort . © Photo News

Stad houdt bijeenkomst rond stedelijke logistiek: “Oplossingen zoeken voor mobiliteitsproblemen”

AntwerpenIn juli lanceerde de stad een oproep om bestaande logistieke diensten te promoten bij lokale handelaren. Dit omdat de logistieke sector een belangrijke bijdrage kan leveren aan de oplossing van mobiliteitsproblemen. De resultaten van die projectoproep werden vandaag bekendgemaakt op de eerste digitale bijeenkomst rond stedelijke logistiek in Antwerpen.

0 reacties

  1. Van ongewenst tot onmisbaar. Funso Ojo dwingt nieuwe kans af bij Schotse Aberdeen: “Vijf weken naar uitgang geduwd en nu plots titularis”
    Voetbal buitenland

    Van ongewenst tot onmisbaar. Funso Ojo dwingt nieuwe kans af bij Schotse Aberdeen: “Vijf weken naar uitgang geduwd en nu plots titularis”

    Donderdag gaat Aberdeen in de derde voorronde van de Conference League tegen het IJslandse Breidablik op zoek naar de kwalificatie. Met Funso Ojo, net als afgelopen weekend in de seizoensopener tegen Dundee United (2-0-winst) en de twee voorgaande kwalificatiewedstrijden, in de basis. Verrassend, want bij de start van de voorbereiding leek de 29-jarige Antwerpenaar nog op weg naar de uitgang bij de Schotse eersteklasser.