Voor de Ringdagen in de Handelsbeurs in november daagde veel volk op.
Volledig scherm
Voor de Ringdagen in de Handelsbeurs in november daagde veel volk op. © RV

Stad geeft 347.000 euro uit voor mediacampagne ‘De Grote Verbinding’: “Veel geld om uitstel Oosterweel met vijf jaar te verkopen”

Met ‘De Grote Verbinding’ lanceerde de stad Antwerpen in oktober een grote mediacampagne. Bedoeling: de Antwerpenaren en Vlamingen ervan overtuigen dat de werken voor de toekomstige Oosterweelverbinding de moeite waard zijn. Alles samen gaf de stad 347.000 euro uit. Het Vlaams Belang, dat de cijfers opvroeg bij schepen Koen Kennis (N-VA), haalt uit. “Gigantisch veel geld voor propaganda om het uitstel met vijf jaar van het Oosterweelproject verkocht te krijgen.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.