De Antwerpse dienst Stadshaven heeft een nieuw vaartuig gekocht om afval te ruimen in de dokken van het Eilandje. Het bootje kreeg de naam Cetacea. Dat betekent letterlijk: "walvisachtige”.
Volledig scherm
De Antwerpse dienst Stadshaven heeft een nieuw vaartuig gekocht om afval te ruimen in de dokken van het Eilandje. Het bootje kreeg de naam Cetacea. Dat betekent letterlijk: "walvisachtige”. © Tom Cornille

Stad Antwerpen zet nieuw vaartuig in om afval in dokken te ruimen

AntwerpenDe Antwerpse dienst Stadshaven heeft een nieuw vaartuig gekocht om afval te ruimen in de dokken van het Eilandje. Het bootje kreeg de naam Cetacea, wat letterlijk ‘walvisachtige’ betekent.

 1. Jonathan (27) en Jasper (29) schrijven boek over Songfestival: “Champagne gedronken bij Nicole en Hugo”
  Borgerhout

  Jonathan (27) en Jasper (29) schrijven boek over Songfesti­val: “Champagne gedronken bij Nicole en Hugo”

  ‘65 jaar België op het Songfestival. Alle artiesten. Alle verhalen.’ Met deze titel verschijnt op 15 maart het eerste boek dat de beroemde en beruchte Belgische geschiedenis over het Eurovisiesongfestival belicht. Auteurs Jonathan Hendrickx (27) en Jasper Van Biesen (29) legden de focus niet enkel op de feitelijke geschiedenis, maar ook op de persoonlijke verhalen en ervaringen van 35 ex-deelnemers. “Er zijn weinig evenementen die jaarlijks 200 miljoen mensen aantrekken.”
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag