In aflevering 6 van seizoen 2, die op maandag 9 oktober wordt uitgezonden, komt de droom van Rupert uit: Hij mag meetrainen met KRC Genk. V.l.n.r.: Andy Fonck (gespeeld door Manuel Broekman), Rupert Suply en Dennis Moerman (gespeeld door Oscar Willems).
Volledig scherm
In aflevering 6 van seizoen 2, die op maandag 9 oktober wordt uitgezonden, komt de droom van Rupert uit: Hij mag meetrainen met KRC Genk. V.l.n.r.: Andy Fonck (gespeeld door Manuel Broekman), Rupert Suply en Dennis Moerman (gespeeld door Oscar Willems). © VTM

'Spitsbroers' eert kankerpatiënt Rupert Suply

ANTWERPEN/WOMMELGEM/SCHILDERupert Suply. Zo heet het kankerpatiëntje dat maandag in de VTM-serie 'Spitsbroers' meetraint met de vedetten van KRC Genk. En dat is geen toeval. Scenarist Kristof Hoefkens vernoemde het personage naar de Wommelgemnaar die na 9 jaar de strijd tegen de ziekte verloor. "Een eerbetoon aan een inspirerende kerel."

  1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
    Spaargids.be

    Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

    De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.