De ontvoerde Younes El B. kon na 38 dagen gijzeing ontsnappen via een laken uit het raam.
Volledig scherm
De ontvoerde Younes El B. kon na 38 dagen gijzeing ontsnappen via een laken uit het raam. © rv

Speurder die Sky ECC kraakte, aangeklaagd voor vervalsing pv door drugscrimineel ‘El Magico’: “Dat ‘valse’ pv is echter enkel een kladversie van het officiële”

AntwerpenDrugscrimineel Younes El B., bijgenaamd El Magico, en twee medeverdachten dienen een klacht in wegens vervalsing van een proces-verbaal tegen de Antwerpse politieman die de chatdienst Sky ECC kraakte.  Volgens de openbare aanklager is de ‘vervalsing’ louter een kladversie van het officiële proces-verbaal. 

 1. Groot participatietraject op komst voor heraanleg van het Koningin Astridplein: “We moeten de ‘inkom van de stad’ in ere herstellen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Groot participa­tie­tra­ject op komst voor heraanleg van het Koningin Astrid­plein: “We moeten de ‘inkom van de stad’ in ere herstellen”

  Het regent klachten over het Koningin Astridplein en dus plant het Antwerps stadsbestuur maar een volledige heraanleg eind 2024. Nochtans werd het in 2006 al voor meer dan 4 miljoen euro onder handen genomen. In september start er nu een groot participatieproject voor de ‘gebruikers’ van het stationsplein: “Ook mensen die niet in Antwerpen wonen kunnen de toekomst ervan mee bepalen.”
 2. ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechelseplein spreken mensen je aan met je voornaam”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechels­eplein spreken mensen je aan met je voornaam”

  De winter, lente of herfst uw favoriete seizoen? Wij weten wel beter: ieders hart maakt een sprongetje op 21 juni. Om de zomer te vieren, gingen wij op pad met stadsgids Tanguy Ottomer om — telkens met een frisse pint vanop een terrasje — de geheimen over de zes plezantste pleintjes van ‘t stad te onthullen. Deel 5: het Mechelseplein.
 1. TERRASTIP. Het Leienpaleis in Antwerpen: Verborgen neoclassicistische parel aan het Stadspark
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  TERRASTIP. Het Leienpa­leis in Antwerpen: Verborgen neoclassi­cis­ti­sche parel aan het Stadspark

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken. Hier kom je te weten welk terras het ontdekken waard is deze zomer. Van koffieshop tot ijsjestent en van brasserie tot fine dining. Met deze week verborgen parel in het hart van de Koekenstad: het prachtige Leienpaleis, waar je naast cultuur opsnuiven ook kan genieten van een gezellige bar en restaurant met erg verzorgde gerechten en bovenvriendelijke bediening.