Jan Somers van Somers Optiek.
Volledig scherm
Jan Somers van Somers Optiek. © Felix Rabou

Somers Optiek bestaat 40 jaar: “Op het eerste gezicht zou je zeggen, ‘wie zet dat nu op zijn gezicht’, maar we springen er wel uit”

AntwerpenOp de Eiermarkt in Antwerpen kunnen fans van kleurrijke, gewaagde brillen al 40 jaar terecht bij familiezaak Somers Optiek. Hoewel de familie Somers al jarenlang wereldwijd zijn eigen brillenmerk Theo Eyewear verkoopt, bestaat de oorspronkelijke winkel in Antwerpen nog steeds. “Onze brillen zetten de persoonlijkheid van onze klanten in de verf, toveren een lach op mensen hun gezicht.”

  1. Filmpje van leerkracht die leerling hardhandig tegen de grond werkt gaat viraal, toch nemen leerlingen het voor hem op
    Play
    Antwerpen

    Filmpje van leerkracht die leerling hardhandig tegen de grond werkt gaat viraal, toch nemen leerlingen het voor hem op

    Op sociale media gaat een filmpje rond van een leerkracht die een leerling hardhandig aanpakt. Het incident gebeurde gisteren in het Pius X instituut in Antwerpen. Volgens de directeur worden gesprekken gehouden met de betrokkenen en wordt er nagedacht over verdere stappen. Verschillende leerlingen betuigen intussen steun voor de betrokken leerkracht: “Hij is altijd een vertrouwenspersoon geweest.”