Sofie Goos start in oktober wellicht nog in de halve triatlon van Mallorca, maar daar na is het definitief over.
Volledig scherm
Sofie Goos start in oktober wellicht nog in de halve triatlon van Mallorca, maar daar na is het definitief over. © Spruijt

Sofie Goos opent fietscentrum op 't Zuid

ANTWERPENDe Antwerpse triatlete Sofie Goos (38) werkte zaterdag in Knokke-Heist haar allerlaatste wedstrijd op Belgische bodem af. Pech hield haar van de zege, maar dat zal snel vergeten zijn: op het Antwerpse Zuid opent ze vandaag met haar partner een fietswinkel.

 1. Antwerpse agent wil seks met kwetsbare vrouwen in ruil voor hulp: “Al je boetes vervallen, bedank me nu maar”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse agent wil seks met kwetsbare vrouwen in ruil voor hulp: “Al je boetes vervallen, bedank me nu maar”

  “Hoe komt u aan mijn gsm-nummer?” Minstens acht vrouwen stelden zich die vraag, toen zij werden gecontacteerd door de Antwerpse politieman Abdel C. Hij bood zijn hulp aan, want “Marokkaanse vrouwen zetten niet snel de stap naar de politie bij intrafamiliaal geweld of seksueel misbruik”. Volgens de rechtbank, die 40 maanden cel met uitstel vonnist, had de agent een veel minder nobel doel. “Zijn berichten waren begeleid door foto’s van vibrators.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.