Kristof P. was de gewiekste verkoper / Comfort Ramen zaten vol constructiefouten
Volledig scherm
Kristof P. was de gewiekste verkoper / Comfort Ramen zaten vol constructiefouten © rv

Slachtoffers van malafide rameninstallateur krijgen na vijf jaar gelijk van de rechter: “Nadat een boze klant de verkoper had ontvoerd, vonden de gedupeerden elkaar”

Antwerpen/Rijkevorsel/Sint-NiklaasAannemers die hun klanten aan het lijntje houden, het is dé frustratie van veel Vlamingen met (ver)bouwplannen. Zo'n vijftig gedupeerde klanten daagden de oplichters van de firma Comfort Ramen voor de rechtbank en halen nu na vijf jaar eindelijk hun gelijk. Ondanks de vele klachten kwam het onderzoek pas op gang nadat een gefrustreerde klant de verkoper van de firma had ontvoerd en een pak slaag had gegeven. 

  1. Jaarboek Armoede (UAntwerpen): armoederisico in 2021 gedaald door corona steunmaatregelen
    Antwerpen

    Jaarboek Armoede (UAntwerpen): armoederi­si­co in 2021 gedaald door corona steunmaat­re­ge­len

    Het risico om in armoede te belanden in België is in 2021 gedaald ten opzichte van 2020. Hoewel vooral de werkende bevolking werd geconfronteerd met inkomensverlies door COVID-19, konden ze die impact enigszins compenseren door de overheidsmaatregelen. Het armoederisico daalde door conjuncturele redenen, aldus het Jaarboek Armoede en Sociale Uitsluiting 2022 dat vrijdag aan de Universiteit Antwerpen wordt voorgesteld.