Jonathan Verstraeten (17) opende in de zomer zijn pastarestaurant Little Italy boven het restaurant van zijn moeder Patricia Meeusen (54).
Volledig scherm
PREMIUM
Jonathan Verstraeten (17) opende in de zomer zijn pastarestaurant Little Italy boven het restaurant van zijn moeder Patricia Meeusen (54). © Tessa Kraan

"Sergio Herman is mijn grote voorbeeld": Jonathan (17) kookt in eigen Italiaans restaurant 'Little Italy'

AntwerpenTijdens de week gaat Jonathan Verstraeten (17) gewoon naar school, maar in het weekend is hij chef-kok in zijn eigen restaurant Little Italy op het Damplein, vlak bij Park Spoor Noord. Zijn talent voor koken heeft Jonathan van geen vreemden: Little Italy bevindt zich boven het tapasrestaurant Barrio van zijn moeder Patricia Meeusen (54). “Onlangs ben ik bij Le Pristine van Sergio Herman gaan eten: dat heeft me geïnspireerd”, aldus Jonathan. 

 1. De 7 favoriete eetadressen van ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal: “Ongelooflijk lekkere tomatensaus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”
  PREMIUM

  De 7 favoriete eetadres­sen van ‘Radio 2'-presenta­tor Sven Pichal: “Ongeloof­lijk lekkere tomaten­saus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”

  Vlaamse kost maakt ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal (44) meestal zelf. “En dan nog het liefst met het kookboek ‘Easy Dinners’ van Louise De Brabandere in aanslag", vertelt hij. Op restaurant kiest hij dan weer meer voor mediterrane smaken. Aan welke tafels schuift hij het liefst aan? Hij deelt zijn zeven favoriete eetadressen in ons land.
 2. Luc Van der Kelen over het woke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrijven van de geschiedenis, weet je niet waar het stopt”
  PREMIUM

  Luc Van der Kelen over het wo­ke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrij­ven van de geschiede­nis, weet je niet waar het stopt”

  De Arenbergschouwburg domineerde deze week het Antwerpse nieuws omwille van vier portretten van witte mannen, weggezet met een zeker dedain als “niet-woke”, en sindsdien verdwenen uit de trappenhal van het theater. En wat domineerde in dezelfde periode het (inter)nationale nieuws? Stikstof, het dure leven, een aardbeving... U mag kiezen. Een heel verschil.
  Antwerpen