Greep uit krantenartikels uit de jaren negentig over de moorden van Du Lion.
Volledig scherm
PREMIUM
Greep uit krantenartikels uit de jaren negentig over de moorden van Du Lion. © rv

Seksueel geweld, messteken, vuistslagen en wurging. De vier moorden die Du Lion bekende: “Na elke zaak was er geen spoor, geen motief, geen verdachte”

Seksueel geweld, brutale messteken en vuistslagen en wurgen met koorden, snoeren en snelbinders. Seriemoordenaar Stephaan De Lion had duidelijk een vaste modus operandus bij de vier moorden die hij pleegde tussen 1992 en 1997. We doken de archieven in waaruit blijkt dat de speurders na elke moord voor een raadsel stonden. “Geen sporen, geen motieven, geen verdachten.”

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”